Even voorstellen

Rianne Metselaar

Hallo, ik ben Rianne Metselaar, 28 jaar jong en verheugd om je te verwelkomen op mijn gastouderpagina. Mijn langgekoesterde droom is werkelijkheid geworden: ik ben nu een trotse gastouder aan huis. Mijn reis begon als onderwijsassistent op de basisschool, en na vijf jaar ervaring in de kinderopvang, ben ik nu klaar voor een nieuw avontuur!

Mijn Achtergrond

Mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen begon in het klaslokaal als onderwijsassistent. Gedurende de afgelopen vijf jaar heb ik mijn liefde voor kinderen en hun groei kunnen uitbreiden in de kinderopvang. Nu, als gastouder, wil ik een warme en veilige omgeving bieden die aanvoelt als een tweede thuis.

Mijn Doel

Mijn voornaamste doel is het creëren van een huiselijke en beschermende opvang, waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen unieke manier. Ik geloof sterk in het begrijpen van de individuele behoeften van elk kind en het ondersteunen van hun groei in hun eigen tempo.

Wie Ben Ik?

Enthousiast, liefdevol, creatief, spelletjesliefhebber en een buitenmens – dat ben ik! Mijn aanpak is gebaseerd op liefdevolle zorg en aandacht voor elk kind. Samen gaan we op avontuur om mooie herinneringen te creëren en te genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Onze Avonturen

Samen met de kinderen wil ik mooie avonturen beleven. Of het nu gaat om ontdekkingsreizen in de natuur, creatieve knutselsessies of gewoon samen genieten van spelletjes – ik ben er klaar voor om samen met de kinderen de wereld te verkennen.

Kwaliteit

Ik voldoe aan alle nieuwe eisen van de Wet Kinderopvang. Mijn kwalificaties omvatten een diploma “Gespecialiseerd Pedagogische Medewerker” niveau 4, EHBO-diploma met certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen. Ook heb ik een Verklaring Omtrent Gedrag en een positieve beoordeling van de GGD ontvangen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Hierdoor ben ik officieel geregistreerd in het Landelijk Register voor Kinderopvang.

Interesse?

Zoek je naar een liefdevolle omgeving voor jouw kindje, zodat je met een gerust hart aan het werk kunt gaan of een welverdiend dagje voor jezelf kunt hebben? Voel je vrij om contact met me op te nemen voor een kennismaking zonder verplichtingen.


Laten we samen een warme en liefdevolle omgeving creëren waarin kinderen kunnen bloeien en groeien!